Tuesday, August 23, 2005

Hello everybody,

Acum cateva minute m-am intors de la primaria sectorului 6 unde am predat personal aceeasi scrisoare pe care am trimis-o si prin posta acum 3 saptamani.
A fost inregistrata RECIPISA 56780 / 23-08-2005.

Textul scrisorii aminteste de starea deplorabila a ternului pietei Ghencea si inca o problema, legata de nefunctionalitatea site -ului web a primariei, www.primarie6.ro .

4 Comments:

At 5:49 AM, Anonymous Anonymous said...

Trebuia sa mentionezi in scrisoarea depusa si inregistrata la Primarie ca dorest ca in temeiul legii accesului la informatii de interes public sa iti raspunda in 30 de zile al cui e terenul, cine se poate ocupa de curatirea lui si ce trebuie facut in acest sens :))

 
At 6:20 AM, Blogger Mihai PALADE said...

Eu as vrea raspunsul in 5 zile si nu 30. Daca nu ma insel, in lege chiar scrie ca 30 de zile este termenul maxim de raspuns. Dar cei mai multi iau termenul asta by default, din pacate.

 
At 2:58 PM, Anonymous Anonymous said...

In primul rand, piata a decazut dupa cum bine stiti din cauza tramvaiului 41. Ca solutie tehnica ar fi realizarea semaforizarii complete a intersectiei B-dul Ghencea cu str. C-tin Titel Petrescu in comun cu linia tramvaiului 41. Atunci s-ar realiza legatura cartierului cu piata. In rest raman celelalte probleme (proprietarul terenului, banii necesari ptr. realizarea proiectului, etc) inclusiv alte interese pentru care terenul a ajuns asa cum a ajuns.
Sper sa mai vorbim !

Triculici

 
At 7:05 AM, Blogger Mihai PALADE said...

Salutari,

Dupa 2 LUNI de zile a venit si raspunsul primariei de sector:
1. La intrebarea daca terenul fostei piete Ghencea este prevazut in planul de investitii pe anul 2005, raspunsul este:
- "Terenul care se afla intre linia de tramvai nr. 41 si terenul STEAUA nu se regaseste in planurile de lucru ale Directiei de Investitii pe anul 2005;
In functie de prevederile bugetare pe anul urmator se va atribui lucrarea unei firme de constructii in vederea reabilitarii acestei zone"

2. La intrebarea ce se intampla cu site -ul administratiei www.primarie6.ro, raspunsul este:
- "In ceea ce priveste site -ul administratiei locale a sectorului 6, in prezent se lucreaza la acesta."

 

Post a Comment

<< Home